Rijschool Halvemaan

Wij zijn Jan en Richard Halvemaan, sinds 1990 is Jan begonnen met lesgeven in Noordwijkerhout. Daarvoor heeft hij ook lesgegeven in Haarlem en Amsterdam. Het is een echt familiebedrijf

In 1999 heeft Richard ook zijn instructie papieren gehaald en samen hebben zij het uitgebreid. Er worden lessen gegeven in de categorie A, B, E achter B en AM ( motor, auto, aanhanger achter personenauto en scooter).

Vanwege de vele mogelijkheden binnen de Rijschool is daardoor ook David Zuiderduin werkzaam als rij-instructeur. Ook David is een zeer gedreven en ervaren instructeur.

We besteden erg veel aandacht aan  persoonlijke begeleiding en u rijdt in principe altijd met dezelfde instructeur en in dezelfde auto.

En dat is dan ook een van de redenen waarom veel mensen voor onze rijschool kiezen. Bij hele grote bedrijven is de leerling een “nummer” en de les een massa-artikel. Wij daarentegen hebben gekozen voor een opleiding van hoge kwaliteit, met persoonlijke aandacht voor elke leerling en garanderen daardoor ook een hoge kans van slagen.